Természet – Sivatag haladó tanfolyam

5 990 Ft

A Természet – Sivatag tanfolyamban tematikusabban, gyakorlatiasabban alkalmazhatod a Blender kezdő kurzusok során megismert ismeretanyagot. A sivatagot két különböző technikával is elkészítjük, foglalkozunk tájgenerátorral, részecske rendszerrel és megismerheted a micro displacement technikát.

-
+

Tulajdonságok

Kategóriák: ,

Leírás

A Természet – Sivatag tanfolyamban tematikusabban, gyakorlatiasabban alkalmazhatod a Blender kezdő kurzusokban megtanult ismeretanyagot. Tartalmilag tömörebb, kevésbé magyarázó, ezért a tanfolyam megkezdésének előfeltétele a kezdő kurzusokban vagy egyéb módon megszerzett alapszintű ismeretanyag. Tudd kezelni a program felületét, ne okozzon problémát ha be kell kapcsolni egy bővítményt, legyél tisztában egyszerű fogalmakkal.

E követelménytől függetlenül a bemutatott technikákon nemcsak átsiklunk, hanem konkrét példán keresztül ismerheted meg azok alkalmazhatóságát, egyes megoldások előnyeit, hátrányait.

A tanfolyam részeként letöltheted a tanfolyamban használt jelenetek, textúrák fájljait. Közel 1 órányi videó tartalommal, alternatívaként képes és szöveges kivonatokkal.

Tanfolyam tematika

  • Sivatag részecske rendszerrel és Micro displacement technikával
  • Tájgenerátor
  • Részecskerendszer
  • Micro Displacement
  • Modellezés procedurális textúrákkal
  • Animáció
Sivatag részecske rendszer használatával
Sivatag részecske rendszer használatával
Sivatag micro displacement technikával
Sivatag micro displacement technikával

Érdekelhetnek még…