Blender kezdő tanfolyam III.

19 990 Ft

A Blender kezdő tanfolyam III. és egyben utolsó részében kiegészítjük az eddig megszerzett tudásanyagot. Megismerheted az animáció készítés lényegi lépéseit, megtudhatod hogyan készíthetsz fotó realisztikus anyagokat, mi a renderelő motor és miként tudod azt optimalizálni.

-
+

Tulajdonságok

Kategóriák: ,

Leírás

A Blender kezdő kurzus III. része a a Blender kezdő tanfolyam utolsó darabja, mellyel már komplex tudásanyagot kapsz a 3D ismeretek terén. Folytatva ez előző tanfolyam fő projektjét elkészítjük a Föld bolygó animációját. Ezt követően nagyot ugrunk, egy új renderelő motor segítségével megtanulhatod hogyan készíts a fotorealisztikus anyagokat alaptulajdonságok, majd procedurális és normál textúrák segítségével. Teljesítményigényes folyamat lévén négy leckén keresztül csak az optimalizációval foglalkozunk, majd egy nagyon lényeges technikai kitérő után belekóstolhatsz a szimulációk világába is.

A tanfolyam letölthető elemei főként projektfájlok lesznek, az egyszerű szemléltető jeleneteken túl egy komplex autó gumi és egy autó kasztnijának modelljét is letöltheted. Emellett pár relatív nehezen fellelhető textúra is bekerült a csomagba.

A tanfolyam megvásárlásával jogosultságot szerzel jövőbeni (az aktuálisan két legfrisebb), tematikusabb, gyakorlatiasabb tanfolyamkohoz történő ingyenes hozzáférésre, valamint 2 óra konzultációra is jogosult leszel, egy online kommunikációra, képernyő megosztásra alkalmas programon keresztül!

A különleges kedvezményre jogosító kupont a tanfolyamban találhatod meg, felhasználásáról ebben a blog bejegyzésben olvashatsz részletesebben.

Pixelight Learning - Különleges 100%-os kedvezmény kupon megjelölt termékekre
Pixelight Learning - Különleges 100%-os kedvezmény kupon megjelölt termékekre
Pixelight Learning - 2 óra online konzultáció
Pixelight Learning - 2 óra online konzultáció

Érdekelhetnek még…