Blender kezdő tanfolyam II.

19 990 Ft

A Blender kezdő tanfolyam II. részében jelentősen bővítjük az alapokat. Megismerheted a szerkesztő módot, ezt követően egyszerű anyagok és fényforrások, valamint a rendszerezés témaköre kerül terítékre. A tanfolyam végén mindezt egybegyúrva az első igazi projekt keretén belül a Föld bolygó képét készítjük el.

-
+

Tulajdonságok

Kategóriák: ,

Leírás

A Blender kezdő tanfolyam II. része remek lehetőség arra, hogy megismerkedj a modellezés alapjaival, anyagtulajdonságokkal és egy összetett projekt keretein belül egy teljes munkafolyamattal. Megismered az fizikai objektumok alkotóelemeit, elsajátíthatod egyedi formára alakítani azokat. Először forgástesteket, majd néhány gyakorlati példán keresztül összetettebb tárgyakat készítünk el, többek közt egy római oszlopot. Ezt követően megismerheted milyen anyagtulajdonságok vannak, melyik mire való, végül egy komplex projekt keretében elkészítjük a Föld bolygó renderelt változatát. Ebben a textúrázás kap kiemelt szerepet, megtudhatod milyen előnyökkel jár használatuk, és betekintést nyerhetsz az utómunkálatokba is.

Ebben a tananyagban letöltheted a gyakorlati modellezés és a Föld bolygó példák projekt fájljait, valamint ez utóbbihoz optimalizált formában közvetlenül le tudod tölteni a Nasa föld textúráit is. A tanfolyam az első részben megismertek szerint építkezik, közel 3 órányi videó tartalommal, alternatívaként képes és szöveges kivonatokkal.

A tanfolyam megvásárlásával jogosultságot szerzel jövőbeni (az aktuálisan két legfrisebb), tematikusabb, gyakorlatiasabb tanfolyamkohoz történő ingyenes hozzáférésre, valamint 2 óra konzultációra is jogosult leszel, egy online kommunikációra, képernyő megosztásra alkalmas programon keresztül!

A különleges kedvezményre jogosító kupont a tanfolyamban találhatod meg, felhasználásáról ebben a blog bejegyzésben olvashatsz részletesebben.

Pixelight Learning - Különleges 100%-os kedvezmény kupon megjelölt termékekre
Pixelight Learning - Különleges 100%-os kedvezmény kupon megjelölt termékekre
Pixelight Learning - 2 óra online konzultáció
Pixelight Learning - 2 óra online konzultáció

Érdekelhetnek még…