Barion Pixel

Hirdetmények

Ezen az oldalon olyan információkat fogok közzétenni, amik előzetes ismerete nagyon fontos az oldal további használatához. Ilyen lehet többek közt az ÁSZF vagy az Adatvédelmi nyilatkozat változása, amiről időben és nem utolsó sorban közvetlenül is értesítelek, ezért külön nem kell meglátogatnod ezt az oldalt.

Megismerheted a közzétett módosításokat, amik a jelzett időponttól fognak életbe lépni. Nagyon fontos, hogy ha a változások megismerését követően a hatálybalépés után is használod az oldalt, akkor az az adott módosítás külön megerősítés nélküli elfogadásának minősül.

2023.11.28.

Az Általános szerződési feltételek az Adatvédelmi nyilatkozat illetve a Cookie kezelés dokumentumokban fogalmak, szövegrészek kerültek pontosításra.

2021.12.02.

Az Általános szerződési feltételekben kibővül, megváltozik a kedvezményekre, kedvezmények érvényesíthetőségére vonatkozó rész, melyről ebben a blogbejegyzésben érhetőbb megfogalmazás mellett is olvashatsz.

2021.11.05.

Az oldalon használt automatizált Barion fizetési rendszer tulajdonló vállalat elérhetősége, valamint a Pixelight Learning weboldal kapcsolati adatai megváltoztak, ezért ennek aktualizálása történt meg a kapcsolódó dokumentumokban.

2020.06.10.

Az oldalon használt automatizált Billingo számlázási rendszer tulajdonló vállalat megnevezése (korábban Octonull Kft.) és főbb adatai megváltoztak, ezért ennek aktualizálása történt meg a kapcsolódó dokumentumokban.