Barion Pixel

Csatlakozz

CSATLAKOZZ

a Pixelight Learning közösségéhez és taníts online!

Ha kellő elszántságot érzel magadban arra, hogy tudásanyagodat online keretek közt átadd az arra érdeklődőknek akkor itt a helyed! Elsődlegesen 3D grafika témában várom az érdeklődést, de ez ne legyen visszatartó erő!

Írd meg Te mivel tudnál foglalkozni akár néhány szóban, akár kifejtve, ha látok benne fantáziát megküldöm milyen feltételek mellett tudod megvalósítani elképzeléseidet. Egy dolgot elárulhatok, sok munkaóra vár rád, ha belevágsz!

Pixelight Learning 3D grafika tanfolyamok

ÍGY kezdj neki…

Ötlet

Ezen a ponton szerintem már túlléptél. Nem kell újnak, trendinek lennie, maradhatsz klasszikus témánál is. Inkább a megközelítés legyen más, az ahogy előadod, ahogy megközelíted az adott kérdést.

Összetettség

Egy videó tanfolyam önmagában is megállja a helyét, de ha készítesz mellé szöveges leírást, kiemelt képeket, letölthető tartalmat akkor lesz az igazi. Gondolkodj rendszerben!

Írd meg

Ha ez így elméletben összeállt, írd meg nekünk! Átnézem, átbeszéljük miként lehet egy igazán jó dolgot kihozni az ötletedből, mire figyelj, hogy az oldal tartalmi egysége meglegyen. Ezután jön a neheze…

…erre KÉSZÜLJ

Előkészületek, koncepció

Az érdemi munka a legtöbb, de az előkészület sem egy délutáni szieszta. Végiggondolni mit, miért és hogyan, felépíteni az alap koncepciót, hogy az egy kezdő számára is követhető, logikus legyen. Ne sajnáld rá az időt!

Kidolgozás

Ha az előkészület során egy átgondolt vázlatot alkottál, nem lesz nehéz feladat. Haladj a szerint, és a tervnek megfelelően készítsd el az anyagodat. Fontos, hogy ellenőrizd, biztosan érthető egy laikus számára is? Bárhogy is legyen, segítek!

Kész termék

Már csak az árat kell kitalálnod – a Te munkád nem én határozom meg! A tanfolyamodat részekre is bonthatod, célszerű egy-egy fejezetet ingyenesen kínálni, így meggyőzheted a bizonytalanokat. Lényeg, ne demo legyen, ebben is adj valamit!

Így fog MŰKÖDNI

Online rendszer

A tanfolyamodat feltöltöm az oldalra, beállítok minden szükséges dolgot, végül közösen tesztelünk. A Pixelight Learning egy rugalmas online tanfolyam rendszer, nem csak egy szimpla videós csatorna. Akár a tanulóidat is menedzselheted!

Közösség

A felhasználók jelentkezhetnek kurzusaidra, követhetik ezek állapotát, ha kérdésük van, üzenetet is küldhetnek neked. Foglalkozz velük, használható tudást adj át, legyen sikerélmény nekik és neked!

Elszámolás

Ez se maradjon nyitott kérdés. Tanfolyamaid értékesítése után sávos rendszerben jutalékot számolok fel, minél nagyobb a forgalmad, annál kisebb a részesedésem, így kétoldali az együttműködés.

Természetesen ez még csak nagy vonalakban, hogyan indul és hogyan zárul egy projekt. Akkor is írhatsz, ha még nincs kész koncepciód, egy szimpla gondolatra is felhúzhatjuk a dolgot. Segítek! – megkapsz minden fontos információt, ami mentén elindulhatsz, milyen programot használj, milyen felbontású videót, képeket készíts és így tovább. Persze nem csak ez a fontos információ, ha arra vagy kíváncsi, hogy például mi az elszámolás pontos menete, miként számolom a jutalékot, akkor is írhatsz! Nem árulok zsákbamacskát! Kattints a gombra és vágj bele!