Akció!

Blender kezdő tanfolyam csomag (II-III)

Original price was: 39 800 Ft.Current price is: 27 990 Ft.

A Blender kezdő csomaggal kedvezőbb áron juthatsz hozzá Blender kezdő kurzus két fizetős darabjához. A termék leírásban, részletesebben az adott egyedi termék leírásában megtalálhatod mit tartalmaz az adott tanfolyam.

-
+

Tulajdonságok

Kategóriák: ,

Leírás

A tanfolyam megvásárlásával jogosultságot szerzel jövőbeni (az aktuálisan két legfrisebb), tematikusabb, gyakorlatiasabb tanfolyamkohoz történő ingyenes hozzáférésre, valamint 2 + 2 óra konzultációra is jogosult leszel, egy online kommunikációra, képernyő megosztásra alkalmas programon keresztül!

A különleges kedvezményre jogosító kupont a tanfolyamban találhatod meg, felhasználásáról ebben a blog bejegyzésben olvashatsz részletesebben.

Pixelight Learning - Különleges 100%-os kedvezmény kupon megjelölt termékekre
Pixelight Learning - Különleges 100%-os kedvezmény kupon megjelölt termékekre
Pixelight Learning - 2 óra online konzultáció
Pixelight Learning - 2 óra online konzultáció

A Blender kezdő tanfolyam II. része remek lehetőség arra, hogy megismerkedj a modellezés alapjaival, anyagtulajdonságokkal és egy összetett projekt keretein belül egy teljes munkafolyamattal. Megismered az fizikai objektumok alkotóelemeit, elsajátíthatod egyedi formára alakítani azokat. Először forgástesteket, majd néhány gyakorlati példán keresztül összetettebb tárgyakat készítünk el, többek közt egy római oszlopot. Ezt követően megismerheted milyen anyagtulajdonságok vannak, melyik mire való, végül egy komplex projekt keretében elkészítjük a Föld bolygó renderelt változatát. Ebben a textúrázás kap kiemelt szerepet, megtudhatod milyen előnyökkel jár használatuk, és betekintést nyerhetsz az utómunkálatokba is.

A Blender kezdő kurzus III. része a a Blender kezdő tanfolyam utolsó darabja, mellyel már komplex tudásanyagot kapsz a 3D ismeretek terén. Folytatva ez előző tanfolyam fő projektjét elkészítjük a Föld bolygó animációját. Ezt követően nagyot ugrunk, egy új renderelő motor segítségével megtanulhatod hogyan készíts a fotorealisztikus anyagokat alaptulajdonságok, majd procedurális és normál textúrák segítségével. Teljesítményigényes folyamat lévén négy leckén keresztül csak az optimalizációval foglalkozunk, majd egy nagyon lényeges technikai kitérő után belekóstolhatsz a szimulációk világába is.

Érdekelhetnek még…