Barion Pixel

Upcoming – futó projektek

Egy olyan volumenű projekt keretében amilyen számomra a Pixelight Learning elengedhetetlen, hogy az egyes folyamatok kontroll alatt legyenek. Tudjam honnan indulok el és mi a cél, persze a köztes fázisok folyamatos nyomon követésével.

Neked mint az oldal látogatója esetleg már tanulója hasonlóan fontos lehet ez, hiszen abszolút nem mindegy az, hogy mit és milyen mélységig ismerhetsz meg, mi az amit egyáltalán megtanulhatsz, a részekre bontott tanfolyamok újabb és újabb részei mikor jelennek meg és így tovább.

Az általános információ áramlás alapvetően itt a blogon lehetséges, de hírekből leszűrni azt, hogy épp mivel készülünk és főleg, hogy hol tartunk egy-egy újabb anyaggal szinte lehetetlen, a blogot pedig mi sem egy napi tíz bejegyzéses lomtárnak szeretnénk viszontlátni.

Éppen ezért készült egy aloldal, amit az alábbi gombra kattintva érhetsz el. Ezen megtalálhatók a bejelentet tanfolyamok, azok állapota és állapottól függően hivatkozás a blog bejegyzésre vagy már közvetlenül a tanfolyamra. Reméljük hasznosnak találod!

Kapcsolódó cikkek

Következő?

A kialakult helyzet mindenki életében hatalmas változásokat hozott, vagy fog hozni rövid időn belül. A Pixelight Learning is változik, reméljük előnyére.