Barion Pixel

Következő?

A jelen kialakult helyzet mindenki életében hatalmas változásokat hozott már most, vagy fog hozni rövid időn belül. Teljes átértékelés, fontossági sorrendek és megannyi más prioritás meghatározása, olyanok melyek eddig magától értetődőek, természetesek, megszokottak voltak.

A Pixelight Learning kapcsán is érzékelhető ez, de nincs tervben szünet, zárás, még ideiglenesen sem. Sőt! A fentiekhez kapcsolódóan úgy tűnik most jött el az ideje egy relatív teljes újragondolásnak, ami számotokra egy hatalmas tartalmi feltöltést, frissítést fog jelenteni.

Előzetesen csak annyi, hogy körvonalazódik az első tematikus tanfolyam, mely a Blender legújabb verziójára fog épülni. Tartalmilag a természet lesz a középpontban, a sivatag kopárságától a zöldellő alpesi legelőkig jutunk el, megannyi érdekes állomáson keresztül.

A felépítés nagyon hasonló lesz a Blender kezdő tanfolyam második részének Föld bolygó projektjéhez. Modellezünk, létrehozunk anyagbeállításokat procedurális és/vagy normál textúrák segítségével, végül utómunka és animálás.

Összességében viszont a talán legpozitívabb, hogy mindez a leendő tartalom a Blender kezdő kurzus résztvevőinek teljesen ingyenesen lesz elérhető!

A projekt hamarosan bekerül az Upcoming blokkba is, de elöljáróban mindenképp el kell mondanom, hogy hatlalmas mennyiségű lesz a munka, így nagyjából 2-3 hónap a tervezett ráfordítás. Természetesen a folyamatban lévő kisebb kiegészítések sem maradnak félbe, ez idő alatt készülnek kisebb volumenű anyagok.

Remélem sikerült felkelteni az érdeklődést!

Kapcsolódó cikkek