Barion Pixel

3D nyomtatás – tanfolyam

3D nyomtatás tanfolyam megjelenés

Azok a technológiai újdonságok amik egykoron még űrtechnikának számítottak, egyre inkább elérhetők otthoni környezetben is. Ilyen a 3D nyomtatás is, melynek egyes típusai már a megfizethető kategóriába esnek, főleg, ha csináld magad készletet vásárolsz. Annak ellenére, hogy megvan minden hozzávaló bőven akadnak hibalehetőségek, sőt nemcsak maga a készülék, hanem a nyomtatni kívánt modell is okozhat fejfájást.

A most megjelent tanfolyamban megismerheted, hogy mik azok a hibajavítási módszerek, vagy pontosabban mik azok a hibalehetőségek amiket mindenképp el kell kerülni, mik azok a helyzetek, amik kompromisszumokkal, de megengedhetők. Ha ezeket figyelembe veszed, akkor már a kezdetektől tudatosan tudsz modellezni.

Természetesen nem csak saját modellekkel hozhat össze a sors, ezért a tanfolyam leckéit a másik oldalra fordítva egyúttal azt is megismerheted, hogy miként lehetséges egy több sebből vérző forrásanyagot javítani, optimalizálni és így nyomtathatóvá tenni. Tekintsd meg az ajánlóját, ha felkeltette az érdeklődésed iratkozz be, a tanfolyam elvégzésével egy újabb jelvényt is megszerezhetsz!

Kapcsolódó cikkek