Barion Pixel

Honda MP4-6 korai hozzáférés

Pixelight Learning - Honda MP4-6 3D modellezés tanfolyam korai hozzáférés

Ezzel a tanfolyamal nagyon régóta adós vagyok, hiszen eredetileg tervezett megjelenése tavasszal lett volna esedékes. Ezt sajnos némi technikai probléma hátráltatta, de most – hacsak korai hozzáféréssel is -, de elérhetővé vált.

A tanfolyam első adagja a modellezéssel foglalkozik, némi bevezető és az alapforma megalkotása után sorra készítjük el az egyes alkatrészeket. E részek különlegesége, hogy a folyamat egésze rögzítésre került, igaz a lejátszás már tízszeres gyorsítás mellett történik. Lemaradni így sem fogsz semmiről, mivel minden olyan fázisban ahol van valami újdonság azt átbeszéljük, de a megszokott módon a szöveges leírások is kiemeleik a lényeget.

Ha az lenne a kérdés, hogy a tanfolyam többi modulja mikor lesz elérhető, akkor kérlek tekintsd meg Honda MP4-6 tanfolyam oldalát, ahol megtalálhatod a pontos időpontokat. Nagyon fontos, hogy ez a tanfolyam is része annak a kedvezmény rendszernek, ami a 2. vagy 3. kezdő kurzusban résztvevőknek jár, erről itt tájékozódhatsz.

Ha viszont külön tennél próbát, de még bizonytalan vagy a vásárlást illetően, akkor lépj át a Pixelight Youtube csatornájára, ahol a tanfolyam első négy leckéjét mindenféle kötöttség nélkül megtekintheted. Remélem elnyeri tetszésed!

Kapcsolódó cikkek