Barion Pixel

Irány a Youtube

Pixelight Learning 3D grafika tanfolyamok Youtube csatorna

Az oldal valamely szegletében írtam már az ingyenes tartalmakról, arról, hogy a tanfolyamok egy része, vagy bizonyos esetekben a tananyag egésze teljesen szabadon hozzáférhető. Utóbbi azonban nem egészen pontos, hiszen minimum egy regisztráció szükséges ahhoz, hogy ezekhez a tartalmakhoz hozzáférhess.

Sokan viszont nem szeretnek újabb és újabb odlakara regisztrálni csak azért, hogy kipróbálják, megnézzék, érdekes e számukra a tartalom, inkább alternatívát keresnek. Ez az alternatíva mostantól a Pixelight Learning esetében is adott lesz, elindult az oldal YouTube csatornája, ahol már megtalálhatod a Blender kezdő tanfolyam első részeit.

Pixelight Learning 3D grafika tanfolyamok Youtube csatorna
Pixelight Learning 3D grafika tanfolyamok Youtube csatorna

Ezen túlmenően a napokban némi változás következik be azokban a tanfolyamokban, melyek ingyenesek az oldalon. A fenti kvázi problémát elkerülve, minden olyan tanfolyam, amihez a regisztrációt követően ingyenesen hozzá lehet férni, teljesen nyitottá válik, azaz regisztrációs kötelezettség nélkül férhetsz hozzá azok teljes(!) tartalmához.

Így van! Nem lesz semmiféle korlát, ami eddig az adott tananyag a részét képezte, letölthető segédlet, projektfájlok stb. az ezután is benne lesz.

Ellenben had emeljem ki a regisztráció előnyét! Azzal hogy regisztrálsz, több olyan előnyhöz juthatsz, ami segíti előrehaladásod. Eltárolásra kerülnek a tanfolyamok állapotai, hol tartottál – ez a működésével van össezfüggésben – nem kell attól félned, hogy a böngésző sütik törlésével úgymond elveszik, amit eddig elértél. Feloldhatsz egyedi teljesítményeket, kapcsolatba léphetsz a tanfolyam instruktorával vagy a többi résztvevővel és így tovább. Jó tanulást!

Kapcsolódó cikkek