Barion Pixel

2021 – Akcióval indul az év

Boldog új évet - Pixelight Learning 2021

2020 senkinek sem úgy indult, ahogy tervezte. Ha visszaolvasol a blog bejegyzésekben, nálunk is rengeteg tervezett projekt volt, amik szépen lassan fejlődtek, de pont ez is volt velük a baj. Lassan.

A legnagyobb feladat a Blender aktuális verziójának lekövetése volt, ami új videók, képek, leírások formájában már nagyjából a helyére került. Az év közepe már rég elmúlt, de csak az elmúlt hetekben élesedett, a Blender kezdő kurzus első és második részének jelentősen felfrissített tananyaga. Aki már beiratkozott a kurzusokra tapasztalhatta, hogy szinte egyik napról a másikra történt meg az aktualizálás. A bejegyzés írásakor még hátravannak a harmadik tanfolyam kapcsolódó munkái, de szerencsére az ebben szereplő leckék a legkevésbé érintettek. Ez a múlt és a jelen.

A jövő egyik tervezett projektje, már tesztelési fázisban van. Nagyon sokat tolódott, de hamarosan érkezik a 3D nyomtatással foglalkozó tanfolyam, amiben érintve a technológiákat, behatóbban foglalkozva a modell nyomtathatóvá tételével, végig megyünk a teljes előkészítési és nyomtatási munkafolyamaton. A soron következő az ebben a tanfolyamban is érintett 3D szkennelés lesz, ingyenes szoftverkörnyezet és egyszerű mobiltelefon segítségével.

A harmadik egy nagyon komplex projekt, rengeteg olyan fázissal, amik mind-mind megtalálhatóak az egyes tanfolyamokban. Felfogható egyfajta gyakorlásnak is, de hogy Föld bolygóhoz hasonlóan látványos végeredmény szülessen itt egy működő flipper játék kerül célkeresztbe.

Na de jöjjön az, ami még nem volt!

A 2021-es évet egy hatalmas akcióval indítjuk! Minden jelenleg elérhető tanfolyam ára jelentősen lecsökkent. Nem ideiglenesen, véglegesen! Ezen felül, ha január hónapban vásárolsz az önálló, vagy csomagban elérhető kurzusok közül, akkor az alábbi kupon kóddal még extra 21%-ot faraghatsz az árból.

Pixelight Learning 21% kedvezmény

A kupon kedvezményt a pénztár oldalon tudod aktiválni. Amennyiben nem működik, ne folytasd a vásárlást, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Boldog új évet kívánok!

borítókép: freepik